Prima pagină > Uncategorized > vox pop despre regrete

vox pop despre regrete

radio transilvania: Ce regreti ca ar fi trebuit sa faci si n-ai reusit sau n-ai avut ocazia? Elena sunt si azi astept parerea ta la Drive On!
adi dohotaru: Ohoo, n-are rost sa imi bat capul cu regretele pentru ca dorintele noastre sunt atat de contradictorii… De pilda, regret ca nu am facut faculta de filosofie ca sa ma blindez mai bine mental, dupa cum regret ca nu am facut performanta cu fotbalul (facusem intr-o vreme la U si eram bunicel cand eram pitic, coleg de echipa fiind cu Razvan Cocis), ca sa vad daca as fi putut deveni fotbalist. Poftim, fotbalistul filosof!? Atuncea, mai bine fara regrete!

Reclame
Categorii:Uncategorized
 1. nora
  iulie 15, 2008 la 12:51 pm

  hahaha mai este un fotbalist filosof, si nu e cine te-ai astepta: e derrida, care in liceu visa sa devina jucator profesionist de fotbal si participa la tot felul de competitii sportive (e un aspect de notorietate al biografiei lui, nu doar asa, un zvon). esti intr-un club select, asadar :))

 2. dohocampus
  iulie 15, 2008 la 1:14 pm

  oi fi la club, dar mai degraba fan, pe margine, decat in echipa aceea selecta. am putea vb si de jack kerouac care intrase la faculta cu bursa sportiva, pe fotbal american, de ken kesey, ala cu zborul deasupra unui cuib de cuci, care ratase la mustata participarea la olimpiada la lupte greco-romane, sau de camil petrescu, ce isi dadea banii lui de carti pe pariuri la box. si mai sunt destule exemple. adevarul e ca si astia scriu mai carnos, cuvintele lor sunt pipaile ca o textura…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: