Join us!

Sunt şi eu membru al Clubului de Cicloturism. Cred că Clubul e într-un top 3 al ONG-urilor de mediu din Cluj. De aceea, merită să vă băgaţi. Ştiţi povestea: fiţi activi, implicaţi-vă şi alea alea. Astea îs la o adik bla bla că s-a făcut un sondaj mai demult printre şaizeciştii americani că de ce participau ca voluntari în diverse asociaţii şi ei răspundeau că nu erau chiar aşa activişti şi pacifişti, dar auzeau că găsesc fete hippie prin ong-uri. Aşa… nu se poate salvatu’ lumii fără o Miţă biciclistă!

Acum cinci ani în Parcul Babeş nu găseai mai mult de 3 biţe la parcări. Acum găseşti vreo 20, în unele zile. Pînă să ajungem ca olandezii, cu cultul lor pentru sănătate şi mişcare mai avem totuşi (Marius Bucea a foto. la Amsterdam)

Zburând cu bicicleta în avion (din Cetăţeanul Clujean)

Clujenii care doresc să afle cum pot să fie puse bicicletele în trenuri ori în metrouri în ţările vestice sunt aşteptaţi la proiecţia foto a Clubului de Cicloturism „NAPOCA” (CCN), de joi, 11 septembrie, de la 20.30, la biblioteca Heltai (str. Clinicilor, nr. 18). „Vor fi prezentate imagini despre amenajări şi soluţii pentru luarea bicicletelor în trenuri, în metrouri, în sau pe autobuze, în avioane sau alte mijloace de transport în comun. E un element important pentru transportul intermodal şi tot mai răspândit în ţările dezvoltate, unde combinaţia între bicicleta şi transportul public oferă o alternativă tot mai atractivă la deplasarea cu autoturismul, spre deosebire de România, unde este încă aproape imposibil sa iei o bicicleta într-un mijloc de transport în comun”, a declarat Radu Mititean, director executiv al CCN. A doua proiecţie foto prezintă unul dintre cele mai frumoase trasee cicloturistice din judeţul Cluj, în preajma culmilor Gilăului. Traseul vizează zona care desparte bazinele hidrografice ale Someşului Rece şi Cald, trecând prin Mărişel, muntele Ijar, sub vârful Blidarul si pe dealul Cetăţii, până în satul Someşul Rece.

Reclame
Categorii:Uncategorized
 1. septembrie 11, 2008 la 2:25 pm

  Felicitari pentru initiativa si preocuparile tale. Spre rusinea mea cochetez cu gandul de a-mi lua o bitza sau o mitza de mai bine de un an si nu o fac. Pana o sa zic fuck auto a mai trece umpic de timp da’ tot o fac pana la urma. Aaaa… si citisem la inceput ca esti un membru al Clubului de Clitorism. Fiecare cu ce-l doare :)))

 2. dohocampus
  septembrie 11, 2008 la 2:32 pm

  mah, sexistule, pai, asa usor se ia o mitza. nu tre si parerea ei? si cum te-ai descurcat un an fara mitza? despre ce vb, despre animale sau biciclete?

 3. septembrie 11, 2008 la 2:34 pm

  Eu as propune sa discutam despre dilema caprei dar ar fi prea off-topic:) Sa ramanem la subiect si sa convingem oamenii sa se dea cu bitza si primarul sa ne faca loc in oras pentru ele.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: