Prima pagină > Uncategorized > doho e jurnalist de investigaţie

doho e jurnalist de investigaţie

Am găsit un anunţ prin Campus… Ce găsit, că vorbesc prostii, doar eu l-am scris. No, şi pe anunţul ăla sta scris că scriitorii Ştefan Manasia, Vlad Moldovan şi Mihai Mateiu povestesc chestii-tresti la Doho Campus despre întâlniri literare, ca de pildă Clubul Nepoţii lu Thoreau din Insomnia şi Liftingu care se face Poeziei la Librăria Cărtureşti (iaca afişu). Ştefan şi Vlad o să îşi citească live niscai poeme, iar Electroclown o să mixeze poemele, secondat de flautista Stuky (miercuri, 4 martie, între 0rele 19.00-20.00, pe 95,6 FM sau pe http://www.radiocluj.ro/). O să fie mijto, întrucât o să investigăm în ăst Cenaclu Flacăra reloaded, cum spune vorba preţioasă de amu 40 de ani, tainele poeziei!

dan-coman

Iaca şi comunicatul lui Mihai pe care l-am prelucrat într-o ştire pentru ziar:

Poetul Dan Coman citeşte poezie în lectură publică joi, de la ora 18.00, la Librăria Cărtureşti, din incinta Iulis Mall. Librăria Cărtureşti reia programul „Lifting poeziei”, iniţiat anul trecut. Bistriţeanul Dan Coman este autorul volumelor „anul cîrtiţei galbene”, „ghinga” şi „d great coman”.  „Într-un spaţiu literar în care lectura autorului e de cele mai multe ori un apendice al unei lansări de

carte sau un act rezervat iniţiaţilor unui cenaclu, încercăm să facem un pas spre un viitor în care lectura publică va ţine de firescul vieţii culturale, în care scriitorii vor putea fi întîlniţi şi ascultaţi nu doar în universităţi, ateliere şi tîrguri de carte, ci şi în librării, cafenele sau cluburi”, anunţă Mihai Mateiu, organizator de evenimente al librăriei.

Reclame
Categorii:Uncategorized
 1. ggl
  martie 5, 2009 la 2:27 pm

  Liftingul nu e o chestie artificiala? De ce ati vrea sa faceti asa ceva poeziei?

 2. dohocampus
  martie 5, 2009 la 2:44 pm

  Liftingu cica era anul trecut, acum e alt proiect care continua cumva liftingu. Dar ce nostalgii pasuniste ai tu… Acu tre sa mai intervenim asupra noastra, ca nu suntem asa frumosi de la mama-natura.

 3. ggl
  martie 8, 2009 la 11:46 am

  Măcar sunteţi voi înşivă nu Michael Jackson 🙂

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: