Prima pagină > Uncategorized > dalai lama la cluj

dalai lama la cluj

coperta-carte

Din comunicatul de presă:

Cartea este parte a proiectului multimedia intitulat CuMinte la Dalai Lama, ce are la bază interviul realizat de Irina Szasz cu Sfinţenia Sa Dalai Lama în 2004, în cadrul căruia mai este inclus şi un documentar. Irina Szasz a lucrat ca reporter, realizator, producător şi director de programe la posturile de televiziune TELE 7 ABC, PRO TV, PRIMA TV, PAX TV. În anul 2004, ea a creat Compania Independentă ART MEDIA şi a realizat proiectul multimedia CuMinte la Dalai Lama, în calitatea sa de realizator şi producător general.

Hehe, „Dalai Lama la Cluj”… genul de titlu de publicaţie ieftină, care mă scoatea din sărite când mai ceteam în presa locală! Dar o poţi întoarce şi altfel: la o adică este respectată ori venerată persoana „spirituală” a lui Dalai Lama şi nu cea „fizică”. Atunci Dalai Lama, unul dintre liderii spirituali care îmi sunt extrem de simpatici, poate să fie la Cluj şi fără să fi luat avionul. Nuş de ce, dar am impresia că a venit totuşi cu bicicleta!

Ce-i drept, sunt mai curios în legătură cu documentarul şi nu cu evenimentul în sine, mai ales că presa românească e al naibii de zgârcită în ceea ce priveşte finanţarea acestui gen, pe care îl consider regele presei vizuale. Dar ce regi să visezi în mitocănia generală? Dar să nu vin cu un discurs prea romantic şi cu dihotomii artificiale: poate documentarul nu e grozav, după cum cartea poate fi mediocru scrisă. Om vedea…

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Szakáts István
    aprilie 21, 2009 la 10:27 am

    „Hehe, “Dalai Lama la Cluj”… genul de titlu de publicaţie ieftină, care mă scoatea din sărite când mai ceteam în presa locală!” – pe mine ma scoate din sarite si asa.

    Spor,

    i

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: