Prima pagină > Uncategorized > Despre libertatea presei la dohocampus

Despre libertatea presei la dohocampus

Sergiu Mişcoiu şi Ciprian Mihali vor prefaţa seara asta de la ora 19.00 dezbaterea de luni. Dezbaterea de la CCF e legată de Ziua Internaţională a Libertăţii Presei care se celebrează pe 3 mai. Sergiu Mişcoiu o să aducă şi ceva muzică clasică, singurul gen pe care îl ascultă, din ce îmi zicea. Vom da exemple legate de încălcarea libertăţii presei şi cenzură din România şi Franţa.

3maiwi6

Luni 4 mai, ora 17.00, Centrul Cultural Francez din Cluj vă invită la o dezbatere cu Ovidiu Pecican, Sergiu Mişcoiu şi Ciprian Mihali

Atingerile aduse libertăţii presei s-au multiplicat în cursul ultimilor ani. Astăzi, peste 145 de jurnalişti sunt închişi în toată lumea. Anul trecut, 60 de jurnalişti au murit şi de la începutul acestui ani, alţii au plătit deja cu viaţa lor dorinţa de a-şi îndeplini misiunea de a informa. În clasamentul realizat de Reporters sans Frontières în ceea ce priveşte respectul libertăţii presei, Franţa se afla pe locul 35 şi România pe locul 47.

Despre libertatea presei, despre presiunile exercitate de politicieni sau agenţii economici, despre dezvoltarea portalurilor de informaţie pe internet sau pur şi simplu despre cenzură, sunt multe de spus.  Nu-ţi păstra părerea doar pentru tine, vino să ne spui ce crezi!

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: