Prima pagină > Uncategorized > jurnalismul a murit! Trăiască jurnalismul! .com

jurnalismul a murit! Trăiască jurnalismul! .com

Ce te faci dacă ai avut un weekend mai nebun, cu un party vineri spre sâmbătă până la 4 dimineaţa? Ce te faci apoi cu creierul tău groghi dacă ai mers la două zile de naştere taman duminică înainte de serialul ăsta horror, super ieftin, care se dă săptămânal sub formă de reality show şi căruia i se spune Luni la serviciu? Ei bine, tragi de timp, te flendureşti prin blogosferă, orice numai să te faci că lucrezi. Iar eu m-am făcut că lucrez la calc uitându-mă pe un blog simpatic, accesibil, care curează mahmureala. E cabral.ro, al doilea blog ca audienţă din România. Are o audienţă cât enşpe ziare de provincie. Asta e, jurnalismul a murit! Trăiască jurnalismul! .com… O mostră recentă de pe blogul său:

Astia ma fac sa ma simt palid, decent, normal

June 1st, 2009

Lucrez in teve, directia divertisment, sectia nebuni de legat. Refuz sa vorbesc cu Dumneavoastra si vorbesc cu voi, folosesc pe post cuvinte suspecte cum ar fi hemoroizi, cacareze, boul baltii, rad mult si-i fac si pe altii sa rada.

Deci, as putea fi comparat cu maimutica aia de la circ, luand totusi act de diferenta de gabarit datorita careia m-as incadra cert la sectiunea gorile funea.

Dar se vede treaba ca, oricat m-as screme eu, n-am cum sa fiu nici colorat in vocabular, nici agitat in gesturi, nici tembel in comportament, asa cum reusesc ei, politicienii. Pe langa ei sunt… sters, fad, tern.

Ma uit la astia si, oricata intelegere as avea, o parte din ei nu reusesc sa treaca de nivelul unor gorile imbracate (cu forta) in hArmani si Dulce din Cabana…

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: