Prima pagină > Uncategorized > Prinde hotii de biciclete

Prinde hotii de biciclete

bicifilm

Ne vedem marti la o editie mai speciala a marsului, cu discutii cu oficialitatile si proiectie de film. Tare fain afisul lui Mihai Guta de la slicker! Via reactieinlant.ro:

Marti (ATENTIE, nu Sambata), 22 septembrie  2009, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a marsului biciclistilor clujeni (a 25-a din seria lunara “critical mass” inceputa in toamna anului 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998). Este o editie in care sarbatorim 2 ani de marsuri lunare pe bicicleta.

Totodata, este si ziua Europeana fara masini!

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta! Intalnirea participantilor va fi, ca de obicei, la ora 16:30 in Parcul IL Caragiale (zona Skate Park, langa Palatul Telefoanelor – acces din str. G.Baritiu), startul efectiv urmand a fi la ora 17:00.

Traseul propus este:

Parcul I.L.Caragiale, Str. Baritiu, Splaiul Independentei, Hotel Napoca, Str. Eremia Grigorescu, Str. George Enescu, Str. Bartok Bela, Str. Lacului, pasarela peste Somes, pista pentru biciclisti de pe malul Somesului, Str. Uzinei Electrice, Aleea Stadion, Str. C.I.Hossu, Str. Mihai Eminescu, Str. Iuliu Hatieganu, Str. Clinicilor, Pta. Pacii, pista pentru biciclisti str Republicii, pista pentru biciclisti Str. A. Iancu, str. Universitatii, Str. M. Kogalniceanu, Bastionul Croitorilor.

La Bastionul Croitorilor avem invitatie din partea Primariei Cluj-Napoca pentru a lua parte la inaugurarea oficiala a noilor cai de comunicatie  pentru biciclete din Cluj-Napoca, va avea loc lansarea conceptului “Clujul Mobil” si va fi prezentata strategia de promovare a bicicletelor de catre Primaria Cluj-Napoca, vor fi prezenti reprezentanti ai Politiei, ai A.P.M., ai Primariei cat si presa.

Dupa acest eveniment vom continua spre Pta. Cipariu, Pta. Stefan cel Mare, Pta. A. Iancu, BD. 21 Decembrie 1989 cu finalizare in Pta. Unirii, in fata la Casa Municipala de Cultura, unde va avea loc o proiectie de film, unde sunt invitati toti cei care participa la mars.

Reclame
Categorii:Uncategorized
 1. ggl
  septembrie 17, 2009 la 4:57 pm

  Ce fain va fi! Sper sa nu plouă să ne strice distracţia. Yay!

 2. dohocampus
  septembrie 17, 2009 la 11:28 pm

  Sa ploua doar in timpul filmului. Si sa luam palma fetei de langa noi sa ne acopere ca o plapuma.

 3. septembrie 18, 2009 la 7:56 am

  He he.. trebuie sa fie o palma destul de mare :P.
  Ma bucur foarte tare de ce se va petrece marti; intamplarea face ca unei prietene chiar i s-a fuart bicicleta de curand (gasiti anuntul si pe reactieinlant.ro). Si apoi un film despre asa ceva, ha ha, foarte tare, voi savura fiecare minut – si din mars, si din film – de-abia astept. 🙂
  M-am uitat acum la prognoza meteo – cred ca soarele e, de fapt, roata unei foste biciclete, asa ca o sa tina cu noi:P – asta ca sa inchei in nota pozitiva lasata de Adi in mesajul de mai sus.
  Bicicleala placuta tuturor!

 4. Liviana
  septembrie 18, 2009 la 7:45 pm

  „Ladri di biciclette” este un film excelent, făcut în 1948, regizat de Vittorio de Sica,care merită văzut. Hoţii din film nu prea au legătură cu hoţii de biciclete din zilele noastre. Filmul este considerat de mulţi specialişti in domeniu unul din cele mai bune filme ale tuturor timpurilor.

 5. dohocampus
  septembrie 18, 2009 la 10:37 pm

  Asa e, e un film foarte bun! Am sa il revad bucuros, mai ales ca apreciez foarte tare filmele neorealismului italienesc.

 1. septembrie 19, 2009 la 9:18 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: