Prima pagină > Uncategorized > flashmob greenpeace (preview)

flashmob greenpeace (preview)

În ciuda faptului că ne lăudăm uneori că trăim într-un oraş universitar, trăim adesea într-o parohie mentală şi culturală. Altfel, cum ne putem explica faptul că suntem atât de puţini interesaţi de un eveniment la nivel mondial, ca flashmobul pentru protejarea climei, coordonat de Greenpeace şi multe alte organizaţii non-guvernamentale în câteva mii de oraşe şi în peste o sută de ţări? În media naţională şi locală nu o să găsiţi mai nimic despre această acţiune care se desfăşoară şi la Cluj, sâmbata 24 octombrie, cu ocazia Zilei Internaţionale de acţiune pentru climă. În general, veţi găsi în media naţională şi locală prea puţine articole despre subiecte de interes major ca schimbarea climei. Vom detalia azi motivaţiile acestui flashmob la Nopţi în Campus (www.radiocluj.ro, 95,6 FM), între 22.00 şi 23.00, cu Bogdan Buta, coordonator voluntari la Greenpeace Cluj.

greenpeace350

Alături de mine este organizatorul de concerte şi colaboratorul Zile şi Nopţi, Ionuţ Titus Ileşoi, invitat permanent al emisiunii Nopţi în Campus. El va veni de acum încolo cu multe muzici din zona, să-i spunem, underground, cu formaţii pe care nu le auziţi, din păcate, la radiourile mainstream din România. Ionuţ Titus Ileşoi va veni cu nume noi, proaspete, cu formaţii care experimentează şi care nu sunt difuzate pentru că nu fac audienţă ori profit posturilor de radio, motiv pentru care majoritatea radiourilor îşi imbecilizează ascultătorii cu aceleaşi formaţii şi genuri muzicale. Aşadar, nu o să mă tem să mă laud că Nopţi în Campus va deveni emisiunea care experimentează muzical cel mai mult dintre toate radiourile din România. În a doua parte a emisiunii, îi vom avea pe clujenii de la proaspăta trupă Schlitz.

l_e8ee73624d5b4b7fb3d1a153910d02df

Reclame
Categorii:Uncategorized
 1. octombrie 21, 2009 la 11:24 am

  iadul suntem noi?

 2. dohocampus
  octombrie 21, 2009 la 11:29 am

  Hehe, inca nu ne-am prajit asa tare la cazanul incalzirii globale incat sa fim in iad. O sa fie, sper, in alte emisiuni si „Welcome to Heaven”, cu muzici mai pufoase, jazzy si lounge.

 3. ggl
  octombrie 21, 2009 la 4:45 pm

  Apropo de CO2 si tovarasa. Or taiat plopul de langa stadion. Cica tovarasii din primarie or dat aprobare da nu mai recunosc acuma nimic. Le doresc sa se imboarde stadionu’ pe ei la inaugurare de sa le ramana numai mana cu foarfeca de taiat panglici afara de sub daramaturi!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: