Prima pagină > Uncategorized > Tratament la nodurile capitaliste din gât

Tratament la nodurile capitaliste din gât

[Afiş după pictura „Starea culturii 2009”]

Nou pe piaţă: Produsul nostru tratează garantat nodurile capitaliste din gât! La reapariţia lor, recomandăm reluarea tratamentului!!!

Descrierea bolii: Simptomele bolii se manifestă în momentul în care, aflat în stradă, intri în atingere cu diverse munci infecte. Boala se manifestă cu intensitate sporită în momentul în care intri în contact cu Omul-Abţibild. De regulă, Omul-Abţibild este purtătorul unui panou publicitar imens la trecerile de pietoni din centru. Când maşinile se opresc la semafor, Omul-Abţibild duce o pancartă greoaie care anunţă reduceri la mall şi trece zebra în mod repetat până se face din nou culoarea roşie. Omul-Abţibild se manifestă cu precădere ca student, îmbrăcat sărăcăcios, cu pantofi negri, uşor scâlciaţi, cu cataramă. Nodul în gât se acutizează când zâmbetul uşor ruşinat al transmiţătorului de boală ocoleşte privirile trecătorilor, imunizaţi de produsele concurente de proastă calitate, care scrutează vag condescendent ori indiferent studentul.

Tratament: Contactul cu strada e imposibil de evitat. Astfel, tratamentul propune un efect terapeutic stradal prin descărcarea unei trăiri refulate. Doctoria Katharsis DC++ a fost experimentată pentru prima dată în Antichitate de către Aristotel şi are de atunci un succes medicinal garantat! Tratamentul concurenţei te îndeamnă să cumperi înveliş pufos pentru acoperirea nodurilor şi rostogolirea lor imediată pe gât, neeliminând problema, ci doar ascunzând-o în stomac. În schimb, terapia noastră alternativă, pregătită de cei mai competenţi alchimişti sociali, te îndeamnă să răscumperi ceea ce înainte se putea doar cumpăra şi astfel contracarează nodurile şi provoacă temporar dispariţia lor.

[Radu Hangan – Chuck Norris a inventat POP ART-ul]

Compoziţie medicament upgradat Katharsis DC++ Radu Hangan: străzi de pietoni la început, dar după o uşoară întremare sunt recomandate biblioteci, bănci, spitale şi chiar fabrici, 3-5 picturi ludice răsturnătoare de clişee şi realităţi sociale, preferabil în ulei, 1-2 pancarte, slogane, 2-3 tineri cât mai asemănători cu Omul-Abţibild, 1 bună doză de emoţie, supradoză de ridicol dohoquijotesc.

Administrare: joi, 4 februarie, ora 12.00, pe trecerea de pietoni din faţa fostului Hotel Continental, apoi în alte locaţii centrate şi descentrate.

Recuperare cu vreo 15 tablouri & tratament cu bere: joi, 4 februarie, ora 18.00, cafeneaua Insomnia, str. Universităţii nr. 2, în cadrul curei de dezintoxicare EU.RO.conform.

Precauţii: reacţii contrare pasive ori dispreţuitoare, grad sporit de absurd.

Informaţii suplimentare medicament Katharsis DC++ Radu Hangan: nenumărate prezentări individuale şi de grup la showroom-uri din ţară şi străinătate.

Curator & administrator medicament: Doho Quijote de la Hoya

….

Adi Dohotaru, cavaler de Doho Quijote de la Hoya:Văd mai tot timpul un contrast foarte creativ în lucrările tale care arată anumite incompatibilităţi, situatii absurde din realitatea românească. Iar tratamentul e unul tonic mai tot timpul, plin de umor şi vervă. Totuşi, care ar fi temele pe care nu le-ai putea aborda într-un registru ludic, comico-ironic?

Radu Hangan, duce de Ezu din Ţinutul Bistriţean al Korniţelor: Nu ştiu, mă strădui să fac ce pot mai bine.

[Radu Hangan – Ochiul Pădurii]

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. februarie 14, 2010 la 12:57 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: