cartea mea despre contracultura hippie & biografie

„Cartea lui Adi Dohotaru e unul dintre primele zece romane ale tinerei generaţii.”

Al. Cistelecan

PUTEŢI DESCĂRCA VOLUMUL DE AICI! Mai găsiţi şi 40 de imagini despre contracultură la 40 de ani de la apogeul mişcării hippie în Occident! Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre perioadă, vă recomand întreg studiul meu despre Anii 60: mişcări contestatare în SUA, Editura Eikon, 2008. Capitolul despre contracultură este de departe cel mai voluminos şi oarecum autonom în studiu.

Coperta e aicea, mai jos. Vă rog nu mai întrebaţi cine e Dulcineea de lîngă mine, că nu vă spun! Îi mulţumesc lui David Cheorghiţă că a făcut aşa frumos coperta.

Biografie: Sunt doctorand la Istorie în Cluj şi jurnalist. Am 27 de ani. Îmi place să citesc, să fac mişcare (biţă, alergare, sporturi de echipă), să beau cafea ori bere în centrul Clujului alături de prieteni sau în cafenele goale. Aş vrea să alerg la un maraton la Polul Nord la -30 grade, însă aş avea nevoie de cel puţin 10.000 de euro ca să particip. Poate mă ajutaţi. Mailul e adrian_dohotaru@yahoo.com.

  1. iunie 23, 2008 la 2:57 pm

    Te felicit Dohotarule! E o idee faina. Poate am timp sa citesc si cartea.

    Da auzi, am o nelamurire cu citatul din Cistelecan. Era vorba de primele zece romane ale tinerii generatii numarate de la cap la coada sau de la coada la cap.

    :)))))

    Asta numa ca un junghi prietenesc.

    Felicitari sincere, si succes in continuare

    Florin

  2. dohocampus
    iunie 23, 2008 la 3:04 pm

    avand in vedere ca sunt vreo 5 romane probabil in tara la generatia la care face referirie d-l Cistelecan, ma clasez fara probleme pe locul 7, 8! astept si pe al tau, ala cu produsul verde, ca sa vad daca prinzi top 1000! a propos, trimite ceva raspunsuri legate de filmul ala tare scarry de-ale unor prieteni ca i-as gazdui pe blog si poate mai imi vin unele comentarii. ta-taa

  3. iunie 23, 2008 la 6:09 pm

    ok
    de ce film vorbesti?

  4. iunie 23, 2008 la 6:16 pm

    Tre sa recunosc ca m-ai inspirat sa scriu in continuare. Vorba aia … la asa concurenta aleasa

  5. dohocampus
    iunie 23, 2008 la 11:25 pm

    ups, ii bai mare, prea mult alcohol, daca reusesc sa confund deja persoanele! am crezut ca tu scrii un roman despre produsul verde. nervermind, chiar daca nu il scrii, ar fi o idee faina oricum. legat de idei faine, tata mi-a zis, usor abtiguit, ce faina ar fi o carte despre primarii clujului de la 1322 incoace. poate o facem impreuna, ca nu am timp de unul singur.

  6. iunie 24, 2008 la 6:32 am

    ba mai. scriu la cartea despre produsul verde, da nu am inteles ce ai scris din causa uzului original al limbii romane evidentiat in intrarea ta electronica.

    primarii clujului de la 1322?

    Da io credeam ca era tot boc de la 1300. si inainte de asta funar

  7. cristina
    noiembrie 23, 2008 la 2:58 pm

    hm, eu nu te intreb de „dulcineea”, ca-i din ‘les amants reguliers”

  8. aprilie 13, 2009 la 7:15 am

    Ţi-am downloadat cartea.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu